Vízimentő, vízimentés, vízimentő tanfolyam, úszómesteri tanfolyam, vízi rendezvénybiztosítás, balatoni vízimentők, VMSZ
Vízimentő és úszómester szolgáltatás
Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Magunkról

Nekünk írták

Tisztelt Látogatók!

Honlapunknak ezen rovatában azokból a levelekből válogatunk, melyek tartalma megítélésünk szerint közérdeklődésre is számot tarthat. Munkánkkal kapcsolatos leveleiket továbbra is várjuk az info@vizimentok.hu címre, s amennyiben a levél feladója hozzájárul, úgy levelét egészében, vagy kivonatos formában itt, a „Nekünk írták” rovatban közzétesszük.

Köszönjük, hogy véleményével Ön is segíti munkánkat!

2011. augusztus 20. - Balatonudvari strand

T. Vizimentö Szolgálat! 
 
csak köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni, ezért irok - bárcsak minden igy müködne Magyarországon, mint ahogy én azt az Önök stábjánál megtapasztaltam a minap.
 
Aug. 20.án szombaton d.u. megcsipett egy darázs a B.udvari strandon, aznap  ugy tünt, hogy nem lesz folytatás, de másnap d.u.-ra sulyosabbá vált a helyzet, erös fájdalom, duzzadás, vörösödés egyre nagyobb területen, plus zsibbadás az egész karomban az ujjaim hegyéig.
A szolgálatban lévö kislány ugy döntött, hogy  orvosnak kell látnia, ezért hivta a szolgálatot, akik 3  (!)  perc alatt a hleyszinen voltak a tulpartrról.

Fantasztikus felszereltséget, nagy szakértelmet tanusitottak, azonkivül igen kedvesek és empatikusak voltak. Komolyan  ilyen szolgáltatással még nem találkoztam  az egészségügy területén. A doktor ur azt is elmondta, hogy önkéntesek, – hát kérem ! igy is lehet ! A szakszerü ellátás után – 2 db vénás injekciót  (algopirin és calcium)  lepihentem és sokkal jobban  lettem, ma pedig, ahogy azt a vizimentös orvos javallotta  börgyógyászhoz mentem és megkaptam a szükséges gyogyszereket.
 
Kivánok Önöknek jó munkát és sok sikert a továbbiakban, és még egyszer nagyon köszönöm a segitséget az egész stábnak !!!!!
 
üdvözlettel:
 
Szentgyörgyi Àgnes - Budapest