Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Az Egis 5 millió forinttal járul hozzá a VMSZ munkájához

Ötmillió forinttal szponzorálja a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkáját a Betadine® oldat gyártója, az Egis Gyógyszergyár Zrt.

Dárdai Miklós és dr. Hodász István

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) huszonkét éve teszi biztonságosabbá a balatoni pihenést. Megalakulása óta munkatársai közel háromezer bajbajutottat mentettek ki a vízből. Az egyesület fő profilja a strandi, illetve mélyvízi mentés, de emellett búvárszolgálati, sürgősségi és műszaki mentési feladatokat is ellát, illetve számos vízen zajló amatőr és tömegsportrendezvényt is biztosít. Ezen túl prevenciós előadásokkal szemléletformáló tevékenységet is folytat, felhívva a figyelmet a biztonságos strandolás szabályaira, a balesetmegelőzés jelentőségére.

Idén a Betadine® oldat hazai gyártójaként az Egis ötmillió forint értékben szponzorálja a VMSZ tevékenységét.

„A gyógyszeriparban dolgozók és a vízimentők munkája felelősségteljes feladat, a célunk közös: a betegségek, illetve a balesetek megelőzése, valamint az emberi élet, az egészség megóvása, megmentése. Örömmel tölt el, hogy az Egis hozzájárulhat a biztonságos balatoni nyaraláshoz” – mondta dr. Hodász István, az Egis Gyógyszergyárt Zrt. vezérigazgatója.„Nagyon örülök ennek az együttműködésnek, és büszke is vagyok rá. Azért is, mert vízimentőink évek óta napi rutinnal használják a kiváló minőségű Betadine® oldatot a baleseti ellátás során” – emelte ki Dárdai Miklós, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának alelnöke, aki kollégái nevében is köszönetet mondott a szponzori felajánlásért.

Az együttműködési megállapodás aláírásával egy időben került sor az Egis Gyógyszergyár Zrt. ötvenes cirkálójának az átkeresztelésére is: a gyógyszergyár legnagyobb vitorlása a Betadine® oldatról kapta új nevét, e név alatt fut ki a július 22-én induló Kékszalag versenyen is. Az Egis idén 60 éves vitorlás szakosztálya rangos eredményeket tudhat magáénak: 2019-ben a klub a Magyar Vitorlás Szövetség egyesületi ranglistáján a kilencven tagegyesületet számláló mezőnyből a hatodik helyen végzett. Az évente tíz nagy regattán induló egyesület egységei rendre dobogós helyezést érnek el, az Egis Kupa pedig a Balaton egyik legrangosabb vitorlásversenyének számít.

Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

A Ruperten
A Betadine cirkáló

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%