Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Megújult a szárazföldi flottánk

Korszerűbb autók, új arculat. Büszkén mutatjuk be megújult autóflottánkat.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata megalakulása óta közhasznú egyesületként végzi tevékenységét. Működésünk, fejlődésünk és előrehaladásunk elképzelhetetlen lenne támogatók segítsége nélkül.



A Das WeltAuto - a Porsche Hungaria Kft. használt autókkal foglalkozó üzletága - évek óta kiemelt támogatópartnere egyesületünknek. 2019 őszén egy olyan kedvező ajánlatot állítottak össze számunkra, ami lehetővé tette, hogy a már kiöregedett szárazföldi autóflottánkat korszerűbb, biztonságosabb, komfortosabb járművekre cseréljük. A rendkívül kedvező feltételeknek köszönhetően összesen 6 gépjárművet - 5 személyautót és 1 furgont - tudtunk megvásárolni.

Volkswagen Crafter



Fő profilunk a vízimentés. Ám tevékenységünk nem csak a vízre korlátozódik, szárazföldön – a Balaton északi és déli partján – is rengeteget vagyunk úton. A területi vezetők, a logisztikai egység, a média csoport tagjai munkájukból kifolyólag minden nap autóznak. Az ő biztonságuk érdekében is nagyon fontos volt, hogy sikerült megújítanunk a szárazföldi gépparkot.

A 6 megvásárolt gépjármű között van 3 Volkswagen Golf típusú személyautó, melyekből egyet az irodavezető, egyet az oktatásban dolgozók, egyet pedig a média csoport munkatársai használnak, van 2 Volkswagen Caddy típusú autó, ezek a járművek, mint szolgálati autók, mentőcsapatok helyszínre szállítására is kiválóan alkalmasak és van 1 Volkswagen Crafter típusú haszongépjármű, amely a logisztikai egység munkáját segíti. A nehéz és nagyméretű tárgyak szárazföldi mozgatása mellett (pl. hajók vontatása, tanker szállítása) műhelykocsiként is funkcionál.

Volkswagen Golf



Köszönjük a Das WeltAuto-nak, hogy kollégáinkat újszerű, kiváló állapotú, kényelmes és biztonságos autókban tudhatjuk az utakon, hisz a biztonság nem csak a vízen, de a szárazföldön is elsődleges!

A biztonság mellett természetesen az is fontos volt, hogy az autók hűen tükrözzék azt, amit a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata képvisel.

Volkswagen Caddy


A VMSZ Média csoportja úgy alakította ki az autók designterveit, hogy azok minden megjelenésünkkel összhangban legyenek. A már kész tervekkel kerestük fel a Majo Dekor-t, ahol a fekete és fehér alapszínekben megvásárolt autók Majoros Ildikó profi kezei alatt új, Egyesületünk arculatához igazodó külsőt kaptak.

A haszongépjárművek egy dinamikus, fényvisszaverő csíkokkal hangsúlyozott, letisztult designt, a személyautók pedig egy figyelemfelkeltő - a hullámformákkal a vízre utaló - modern formavilágot kaptak.

A designt a letisztultság mellett a funkcionalitás jellemzi. Jó példa erre, hogy minden autó kapott egy sorszámot, ami a gépjárművek tetején jelenik meg. Ez többek között azért fontos, mert a szám jól látható helikopterről, vagy drónról, ami egy mentési szituációban nagy segítség lehet.

Miután az autók megkapták új „egyenruhájukat”, kollégáink azonnal használatba vették őket. Így már nem csak a vízen, hanem az utakon is azonnal felismerhetőek vagyunk. Köszönjük Majoros Ildikónak a professzionális munkát.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egységes arculattal, korszerű és biztonságos vízi, illetve szárazföldi flottával, valamint képzett kollégákkal van jelen a Balatonon, a Balaton parton és a Balatont övező utakon is!

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%