Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Mentőmellényállvánnyal gazdagodott a balatonlellei Napfény Strand!

A Megoldás Mozgalom a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatával közösen ingyenesen biztosít mellényeket a balatonlellei strandon!Újabb közösségi mentőmellényállvánnyal gazdagodott a Balaton-part! A harmadik mentőmellényállványt adta át a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) a balatonlellei Napfény Strandon, ezúttal a támogató a Megoldás Mozgalom volt.

A VMSZ sorra avatja fel az ingyenesen használható, közösségi mentőmellényállványokat a Balaton-parton, a mai napon már a 3. állvány került átadásra, amelyet a Megoldás Mozgalom finanszírozott, és Balatonlelle polgármestere fogadott be. A balatonlellei Napfény Strandon is biztonságban fürdőzhetnek már a strandolók, köszönhetően a mai napon kihelyezett mentőmellényeknek. A VMSZ mentőmellényállvány kampányához azonnal csatlakozott a Megoldás Mozgalom, hiszen sajnos egyre több haláleset történik a magyar vizeken, amit jó lenne megelőzni.

Huszár Viktor, a Megoldás Mozgalom alelnöke az átadón azt mondta: „Az emberi élet nem politikai kérdés. Ha ennek a kezdeményezésnek köszönhetően akár csak egy gyermek életét sikerül megmenteni, akkor valakinek azzal az egész világot sikerült megmentenünk.”

Dárdai Miklós, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának alelnöke: „A Szakszolgálat kiemelt célja, hogy segít a bajbajutottatokon, de emellett legalább ilyen fontos a prevenció is. Bízunk abban, hogy a mentőmellényállvány hozzájárul ahhoz, hogy a Balaton déli partján is kevesebb vízi baleset történik.”

Kenéz István, Balatonlelle független polgármestere örömét fejezte ki, hogy az ország 3. mentőmellényállványa a városba kerül, és mint mondta, a település továbbra is nyitott az ilyen pozitív kezdeményezésekre.

Az állványban 12 mentőmellény van, különböző gyermek méretekben. Az átadó után a strandolók egyből kipróbálták a mellényeket, a gyerekek már biztonságban fürödtek!

Dárdai Miklós, Kenéz István, Huszár Viktor

Korábbi hírek

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%