Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Mi is ott vagyunk a Budapest Boatshow-n

Az új hajómodellek, a technikai innovációk bemutatása mellett elengedhetetlen, hogy beszéljünk vízbiztonságról, balesetmegelőzésről és a vízimentés egyes elemeiről is a legnagyobb hazai hajózási kiállításon.

Szívesen látunk minden érdeklődőt a VMSZ standján, ahol felpróbálhatják a különböző típusú mentőmellényeket, bemutatjuk a kikötőkben és a hajókon használatos mentőeszközöket. Örömmel beszélgetünk a látogatókkal arról, hogy hogyan lehetünk biztonságban hajón vagy más sporteszközökön - minden délután tartunk bemutatót a medencénél.

A Boatshow első napján, rögtön a megnyitó után, 14.30-tól a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke, Bagyó Sándor mutatja be a színpadon mentőmellényállvány-programunkat, amelyet tavaly indítottunk balatoni strandokon. Idén nyár elején már hét helyszínen találnak óriási mentőmellényt formázó állványokat a gyerekek, a családok, melyekről bárki kölcsönvehet egy mellényt a gyermekének, hogy abban játsszon a vízen, a vízben. A bemutatón részt vesznek mentőmellényállványokat “befogadó” balatoni településvezetők - Fabó Péter Balatonalmádi polgármestere és Pandur Ferenc Alsóörs önkormányzatának intézményvezetője. Ott lesznek velünk az állványokat finanszírozó szponzorok is - Kmetty József, a KÜRT Zrt. vezérigazgatója, Tihanyi Klára, a HUNGEXPO Stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója és Nemes Tamás, a Megoldás Mozgalom képviselője.

Kollégáink a VMSZ pultban

A négynapos rendezvényen minden délután megmutatjuk olyan mentőeszközök használatát, melyek a kikötőkben, a hajókon is megtalálhatóak (mentőgyűrű, mentőpatkó, dobózsák). Csütörtökön és pénteken 16 órakor, szombaton és vasárnap 13.30-kor kezdjük a bemutatókat.

A programban kiírt alkalmak mellett egész nap várjuk az érdeklődőket a standunkon, egy nagy, narancssárga mentőmellény alakú szobrot kell keresni.

A mentőmellényállvány

A BalatonHelp elnevezésű assistance szolgáltatásunk munkatársai is kint lesznek a Boatshow-n, szerződést is tudnak kötni a Balatonon vízijárművel közlekedők. Egyesületünk megfelelő eszközparkkal rendelkezik ahhoz, hogy minden helyzetben szakszerű segítséget tudjon nyújtani, ha egy jármű bajba kerül a tavon. Az életmentés és az elsősegélynyújtás - természetesen- ingyenes tevékenységeink, de az eszközmentéseket térítés ellenében végezzük. A BalatonHelp szerződéssel rendelkezők jelentős kedvezményeket kapnak ezen szolgáltatásunk igénybevétele esetén. A részletekről érdeklődjenek a BalatonHelp standján.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%