Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Okostelefonokat kaptunk egy cégtől támogatásként - Köszönjük!

Egy számítástechnikával foglalkozó cég 8 darab okostelefont adott át nekünk támogatásként, melyet a Mentésirányítási Központunkban dolgozó kollégáink, illetve más operatív feladatokat ellátó munkatársaink fognak használni. Az Ingram Micro Magyarország Kft. így járul hozzá a vízimentés működéséhez, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönünk.A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata egy civil szervezet, támogatók nélkül nem tudnánk fenntartani a működésünket - legalábbis nem ezen a színvonalon. Hálásak vagyunk azoknak, akik támogatóként vagy szponzorként segítik a vízimentőink munkáját, a szervezetünk működését.

Minden segítségnek nagyon örülünk és köszönjük. Van, aki tárgyi segítséget nyújt számunkra, mások anyagi támogatásban részesítenek minket, sokan pedig azzal járulnak hozzá a vízimentéshez, hogy számunkra rendelkeznek a személyi jövedelemadójuk 1 százalékáról. Ez a legkönnyebben nyújtható támogatás, hiszen ez az adózónak semmibe nem kerül. Annyi történik csupán, hogy nem az államkasszában marad az az 1 %, hanem nekünk juttatja el a NAV. Erről rendelkezni csupán egy-két perc, és akkor is megtehető, ha valaki már leadta/elfogadta az adóbevallását.

Idén a személyi jövedelemadó 1 %-ról május 21-ig lehet rendelkezni online vagy a NAV-Mobilalkalmazáson keresztül. Itt mutatjuk, hogy hogyan kell ezt intézni:
https://www.facebook.com/vizimentok/videos/608876283050830/

Adószámunk: 18929885-2-19

Köszönjük szépen az Ingram Micro Magyarország Kft.-nek a telefonokat, és mindenki másnak is, aki úgy dönt, hogy valamilyen módon támogatja a vízimentést!

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%