Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Speciális ruházatokat vásároltunk - részben szponzorációnak köszönhetően

Speciális, úgynevezett szárazruhákat tudtunk vásárolni mentőhajóinkon szolgáló munkatársaink számára nagyon alacsony áron. A PI-ER TECHNICAL Kft. anyagáron adta nekünk ezt a felszerelést, így támogatva munkánkat.

Ebben a ruhában az esőben, vízben dolgozó kollégáink nem áznak meg és nem fáznak át, így biztonságosabb körülmények között tudnak dolgozni.

Alfa mentőhajónk vihar előtti prevención

A szárazruhát hajós kollégáink akkor viselik, ha viharban, esőben, hidegben kell mentési tevékenységet végezni - akár embert, akár járművet mentenek. A szárazruha alá be tudnak öltözni, ezt veszik fel külső rétegként.

A speciális ruha nyakánál neoprén, mandzsettájánál pedig gumi anyag biztosítja, hogy ne folyjon be a víz. A klasszikus viharruhába bejut a víz, ha vízbe esünk. Vizes ruhában folytatni a munkát nagyon nehéz, és nem is mindig biztonságos.

A szárazruhának van még egy fontos tulajdonsága: bent tartja a test hőjét. Tehát nem fázunk át akkor sem, ha órákig kell a viharban, vagy hideg időben a hajón dolgozni. Ráadásul, ha vízbe kell mennünk, vagy esetleg vízbe esünk, a ruha segít a víz felszínén maradni, mivel kerül bele egy kis levegő a felvételekor.

Matrózok szárazruhában az Alfa mentőhajón


Köszönjük szépen a PI-ER TECHNICAL Kft.-nek a nagyvonalú segítséget! Néhány éve már együttműködünk ezzel a technikai ruházatot gyártó céggel, ők készítik a mentőmellény állványainkba is a mellényeket. A szárazruhák legyártása előtt egyeztettük, milyen helyzetben és mire fogjuk ezeket használni, melyek egy vízimentő igényei, és eszerint, kimondottan nekünk gyártották a ruházatot. Nagyon jó érzés egy olyan céggel együtt dolgozni, amelyik elkötelezett a vízimentés, a vízbiztonság ügye mellett, és kész áldozatokat hozni annak érdekében, hogy a kollégáink a lehető legbiztonságosabb körülmények között végezhessék a munkájukat.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%