Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Tanácsok vízitúrázóknak

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) a nyár folyamán rendszeresen mutat be rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Az öt részből álló sorozatban szakértőnk Pipis Bernát beszél, vízitúra vezető, aki évtizedek óta evez idehaza és külföldön is egyaránt, több ezer utasnak mutatta meg, milyen páratlan élmény a vízitúrázás. Hallgassák meg tanácsait!

A vízitúrázás az egyik legszebb és legkevésbé drága formája a nyaralásnak, üdülésnek Magyarországon. Szerencsések vagyunk, mert idehaza nagyon sok folyón, tavon van lehetősége kezdő evezősöknek is barangolni, akár hosszú, több napos túrákat tenni. Ezek a vizeink nem csak jól evezhetőek, hanem számos területen gyönyörűek, vadregényesek, gazdag állat-és növényvilágba csöppenünk ott.

Ám egy vízitúrára nem csak a felszereléssel, az útvonal és az étkezés megtervezésével kell készülni, hanem a veszélyhelyzetekre is fel kell készülni. Ezt segítendő, nézzék meg beszélgetésünket Bernáttal, aki a VMSZ Mentőmellény Nagykövete.

A kisfilmsorozat szakmai partnere az Éles Kajak Kft. csapata, akiknek a legfontosabb szempont mindig és mindenhol a túrázó biztonsága.Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Hungarikum Alkusz
Uniqua
Das Welt Auto
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%