Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Hírek

Találatok: 37-45 | Összesen: 769 találat 86 oldalon. előző következő
Vízen ekkora reklámot még nem kapott a mentőmellény viselése
2022. július 11.
Az idei Kékszalag egyik leglátványosabb, de számunkra mindenképpen a legfontosabb vitorlása az a katamarán lesz, melynek nagyvitorláján egy óriási mentőmellény van, valamint a mentőmellény viselést népszerűsítő kampányunk szlogenje, az #EgyEletemEgyMellenyem. Interjú a vitorlás egyik tulajdonosával, valamint a vitorladekoráció készítőjével.
Mindig eszközzel segíts, soha ne ugorj a bajbajutott után!
2022. július 10.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Vízitúrázás során sokfelé találunk olyan partszakaszokat, melyek fürdésre csábítanak. Mi azt javasoljuk, hogy csak kijelölt fürdőhelyen menjünk a vízbe!
A keszthelyi vízipark ingyen ad kölcsön mentőmellényeket az ott strandolóknak
2022. július 9.
A Keszthelyi Városi Strandon működő Vízipark és Vízisport Központ üzemeltetői bárkinek szívesen kölcsönadnak egy mentőmellényt, aki nem tud úszni, nem tud jól úszni vagy nem érzi magát biztonságban a nyílt vízben.
Bárki kerülhet pánikba a vízen - hogyan segítsünk?
2022. július 9.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Vízitúrázás során kerülhetünk olyan helyzetbe, ami ijedtséget vagy akár pánikot is okozhat. Ez még gyakorlott túrázóval is előfordulhat. A pánik vízben életveszélyes lehet, a mentőmellény viselése ilyenkor életmentő.
Egy pályaudvaron segített egy epilepsziás betegnek vízimentőnk
2022. július 8.
Szolgálaton kívüli kollégánk segítette át egy epilepsziás rohamon azt a harminc év körüli férfit, aki ma korán reggel lett rosszul egy bécsi vonatpályaudvaron. Vízimentőnk épp a jegyét vásárolta, mikor pár méterrel mögötte egy férfi összeesett.
Zéró tolerancia az alkoholfogyasztásra a vízen is
2022. július 8.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Gyakran látjuk, hogy előkerül a sör, a fröccs a kenukból a víz közepén. Mi azt javasoljuk, hogy a vízen, illetve vízre szállás előtt soha ne fogyasszunk alkoholt.
Vízimentő Gyerektábor 2022
2022. július 7.
Véget ért az idei gyerektáborunk, egy hetet töltöttünk el 8-15 éves gyerekekkel, akiket nagyon sok mindenre megtanítottunk. Őszintén hisszük, hogy ők biztonságosan fognak strandolni, sportolni a vízben, és nemcsak most, hanem akkor is ha majd nagyobbak, felnőttek lesznek.
Vízitúrázóknak forgattak videókat a vízimentők
2022. július 4.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. A vízbefulladások nagy része megelőzhető, amennyiben nem rosszullét okozza azokat. De még rosszullét esetén is sokszor lehet segíteni, ha van rajtunk mentőmellény.
A vizek veszélyeiről szól új kisfilm sorozatunk
2022. július 4.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata számos kisfilmet mutat be a nyár folyamán olyan veszélyekről, amelyekkel nap, mint nap találkozhat a strandoló, a vízitúrázó, a horgász, de gyakran figyelmen kívül hagyjuk ezeket, vagy nem is tudunk ezekről a veszélyekről. A rövid (1-1,5 perces) filmeket a Facebook oldalunkon, illetve Youtube csatornánkon tesszük közzé.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Hungarikum Alkusz
Uniqua
Das Welt Auto
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%