Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Hírek

Találatok: 28-36 | Összesen: 721 találat 81 oldalon. előző következő
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Berki Bence
2022. január 3.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Berki Bence, a Tigra-ZF-Eger, 13 éves, junior vízilabda játékosa is – vele beszélgetünk.
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Dr. Fábián Attila
2022. január 3.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora, egyetemi tanár – vele beszélgetünk.
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Rasovszky Kristóf
2021. december 10.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Rasovszky Kristóf, olimpiai ezüstérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, junior világbajnok úszó is – vele beszélgetünk.
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Miseta Zoltán
2021. december 7.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Miseta Zoltán, a Balatonlelle-Karádi Általános Iskola igazgatója – vele beszélgetünk.
Mi biztosítottuk a Mikulás Regattát
2021. december 6.
A BL YachtClub & Apartments már 9. éve rendez téli vitorlásversenyeket a Balatonon, és mindig minket bíz meg a rendezvény biztosításával. Idén 30 hajó nevezett, és senki nem került bajba a verseny során.
Vásárolj szeretteidnek, ismerőseidnek VMSZ-es ajándékokat!
2021. december 2.
Adományboltunkban számos olyan ajándékot vásárolhatsz, amelyek hasznosak lehetnek felnőttnek, vagy jót játszhatnak vele gyerekek. A bevételeket működésünkre fordítjuk, tehát nemcsak örömet okozol valakinek, akit szeretsz, hanem minket is támogatsz.
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Bodnár András
2021. december 1.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Bodnár András, az elmenybalaton.hu tulajdonosa – vele beszélgetünk.
„Ment a mellény” rajzpályázatunk nyertesei
2021. november 29.
A Képmás magazinnal közösen rajzpályázatot hirdettünk 6–14 éves korú gyerekek számára. Olyan alkotásokat vártunk, amelyek azt mutatják be, hogy milyen fontos a mentőmellény viselése gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Interjú Mentőmellény Nagyköveteinkkel - Nagy Sándor
2021. november 29.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 2021. júliusában számos ismert és elismert embert kért fel arra, hogy legyen “mentőmellény nagykövet”, segítsen a mentőmellény viselés népszerűsítésében. Köztük van Nagy Sándor, Jászai Mari-díjas színművész – vele beszélgetünk.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Hungarikum Alkusz
Uniqua
Das Welt Auto
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
Halker
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
1%