Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

A BMW Group Magyarország rendkívüli felajánlása

A VMSZ és a BMW Group Magyarország együttműködése keretében egy BMW X4 xDrive 2.0d modellt kapott egyesületünk szponzori autóként, 1 éves használatra hogy ezzel segítsék napi operatív munkánkat.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és a BMW Group Magyarország közös sajtónyilvános eseményén, a Balatonfüredi Yacht Clubban, az egyesület telephelyén került ünnepélyesen átadásra az a BMW X4-es modell, amelyet egyesületünk 1 év intervallumra vehetett birtokba.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatunk a Vízimentőket támogatók sorához. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának csapattagjai minden idejüket, energiájukat és figyelmüket mások mentésének, támogatásának szentelik, mely a nyári időszakban különösen intenzíven történik. Ezúttal a BMW Group Magyarország szeretné a munkájukat segíteni egy BMW X4 xDrive 2.0d modellel a mindennapokban és a még hatékonyabb mentési folyamatokban. A vállalatunk számára az az elkötelezettség, állhatatosság, emberség és a tevékenységük részeként mindig megjelenő edukáció olyan fontos értékek, melyekre példaként tekintünk. Bízunk benne, hogy a fejajánlott autóval a BMW is hozzájárulhat a szervezet munkájának további sikeréhez!” – mondta el Gombos Zoltán a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

Elnökünk Bagyó Sándor, Gombos Zoltán a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója, Dárdai Miklós alelnök a szponzori autó előtt

Az átadón Bagyó Sándor, egyesületünk elnöke így fogalmazott:
„Különösen jóleső érzés, hogy tevékenységünket egy ilyen prémium minőségű járműveket forgalmazó cég figyelemre méltónak és támogatásra érdemesnek találja. A BMW márka mindenki szemében a minőséget és az innovációt jelenti. A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a hazai körülmények között a vízimentésben próbálja a megbízhatóságot, kiszámíthatóságot és a minőségi szolgáltatást megteremteni. A BMW Group Magyarország támogatása tovább inspirál bennünket, hogy jó úton járunk és továbbra is elkötelezetten végezzük a vállalt feladatunkat. Civil szervezetként különösen fontos számunkra támogatóink segítsége. Ezúton köszönjük a BMW Group Magyarország rendkívüli felajánlást, amely a napi munkákat segíti.”

A szponzori autó kulcsát egyesületünk alelnöke Dárdai Miklós vette át. Operatív feladatai ellátása okán sok időt tölt az utakon hiszen a Balaton partján, mint sürgősségi mentőhajóvezető és búvárszolgálatunk oszlopos tagja szolgálatban, vagy azonnal riasztható készenlétben kell lennie.

BMW X4 xDrive 2.0d modell


Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%