Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Balatoni KÖR – GasztroPiknik - Egész évben Balaton

A szeptemberi sümegi GasztroPiknik után, most hétvégén (november 30.) Badacsonyban „kóstolhatták körbe” a Balaton finomabbnál finomabb ízeit a gasztronómia szerelmesei. A Balatoni KÖR tavaly életre hívott programsorozata, csakúgy mint eddig, most hétvégén is mágnesként vonzotta a látogatókat.

Bizony évről évre többen felismerik azt, hogy a Balaton nem csak nyáron lehet izgalmas. Ezt igazolja az is, hogy egyre többen keresik a főszezonon kívüli programokat, egyre nagyobb igény van ezekre a rendezvényekre. Jó példa erre a minden alkalommal teltházas GasztroPiknik is, mely ősztől tavaszig kínál minőségi programokat mindazoknak, akik szeretnék kicsit közelebbről megismerni a Balaton gasztronómiai kincseit.

Aki esetleg lemaradt volna az őszi piknikekről, télen és tavasszal még öt állomáson csatlakozhat a lelkes kóstolgatókhoz. December 7-én Balatonlellén, január 25-én Zamárdiban, február 29-én Balatonfüreden, március 21-én Köveskálon, májusban (pontos időpont később) pedig egy kompon várják az érdeklődőket a Balatoni KÖR tagjai.

Az idén öt éves Balatoni KÖR – melynek tagjai között van számos helyi borászat, étterem, pálinkafőző, borbár és cukrászda is – kivétel nélkül sokat tesz a régió gasztronómiájának megújulásáért, fellendítéséért. Céljuk az, hogy helyi, minőségi termékeket kínálva, igényes szolgáltatásokkal tegyék vonzóvá a balatoni régiót minden évszakban. A Balatoni KÖR tagjai elindultak egy új, még járatlan úton és létrehoztak valami egészen különlegeset, egy olyan KÖRt, ahol a tagok – borászok, étterem és cukrászda tulajdonosok, pálinkafőző mesterek – nem konkurálnak, hanem örömmel és jó szívvel ajánlják egymást.



Bagyó Sándor, egyesületünk elnöke büszke arra, hogy tiszteletbeli tagja ennek a KÖRnek. A Balatoni KÖR és a VMSZ évek óta jó együttműködésben segíti és támogatja egymás munkáját. Igaz más-más területen, de ugyanazt a célt fogalmaztuk meg: minőségi szolgáltatást nyújtani a Balatonra látogatóknak, nemcsak nyáron, hanem az év minden napján.

A hétvégi GasztroPiknik ismét jó lehetőség volt nekünk arra, hogy a borászok, séfek, cukrászok mellett mi is bemutathassuk tevékenységünket mindazoknak, akik felkeresték standunkat. Aki úgy érezte, adománnyal is támogathatta egyesületünket. A felajánlásokért cserébe VMSZ-es kitűzőt, matricát, párnát, vízhatlan telefontokot, 2020-as naptárat ajándékoztunk a minket támogatóknak.

A Piknik mindig jó alkalom arra is, hogy rég nem látott barátainkkal, támogatóinkkal találkozhassunk. A hétköznapokban mindenki elfoglalt, ritkán jut idő egy-egy baráti beszélgetésre. Most hétvégén például újra találkozhattunk Bújdosó Ferenccel, akinek Pincészete (Bújdosó Pincészet) – Mentőöv fantázianévre hallgató boraik eladásával – évek óta támogatja egyesületünk munkáját.

Bagyó Sándor a Bújdosó fivérek társaságában

A GasztroPiknik következő állomása Balatonlellén lesz. A piknikre ezúttal Tóth Balázs, a BL Yacht Club&Apartments vezetője és a Balatoni Kör alelnöke várja majd az érdeklődőket. Aki teheti, ne hagyja ki és látogasson el jövő hétvégén – december 7-én – a Balaton déli partjára, ahol a színes programok, valamint a finom ételek és italok megalkotói mellett velünk is találkozhat majd!

Mivel több GasztroPikniken is részt vettünk már, tapasztalatból mondhatjuk, hogy aki ellátogat egy Balatoni KÖRös piknikre, biztosan nem fog csalódni. A GasztroPiknik egyedi és különleges. A Balatoni KÖR tagjai pedig kivétel nélkül hitelesek és a legjobb minőséget képviselik. És, ami a legjobb: nemcsak a pikniken találkozhatunk velük, hanem – ha úgy tartja kedvünk – bármikor (egész évben!) betérhetünk hozzájuk, hogy (újra és újra) megkóstoljuk az általuk kínált ínyencségeket.

Ne habozz! „Kóstold Körbe” a Balatont!
https://balatoni-kor.hu/Content/data/web_balaltonikor_map.pdf



Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%