Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Felajánlás a dunai kutató-mentéshez

A VMSZ - Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata ÖTE és a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat közösen felajánlást tett az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon keresztül a Terrorelhárítási Központnak.


Speciális búváraink és eszközeink készenlétben állnak arra az esetre, ha a jelenleg használt ipari búvár technikákkal nem megoldható a Hableány roncsának a felderítése. A két szervezet munkáját a Fővárosi Vízművek, valamint a Wein János Alapítvány is támogatja. Szakértőink részt vesznek a helyszíni irányítás egyeztetésein, valamint a búvár munkacsoport munkájában. A feladat nem egyszerű, hiszen számos tényező gátolja a víz alatti munkavégzést és a szakértők egyetértenek abban, hogy a beavatkozók biztonsága mindennél fontosabb. Minden jelenlévő szakember és minden szervezet közösen, szoros együttműködésben dolgozik azon, hogy a roncs mielőbbi kiemelése megtörténjen és az áldozatok földi maradványai végső nyughelyükre kerülhessenek.




Hétfőn 11 órakor a Belügyminisztérium által szervezett sajtótájékoztatón bővebben beszámoltak arról, hogy milyen lépések történtek eddig és mik várhatóak a következő napokban. A teljes munkafolyamat levezénylése a TEK kezében van. A TEK vezetője rendkívül profi módon irányítja, szervezi ezt a szerteágazó, sok és összetett feladatot magában foglaló helyzetet. A szakemberek külön munkacsoportokban látják el a szakterületükhöz tartozó feladatokat. Mindenki tudásának maximumával segít. Ezért kérjük a kéretlen vélemények, negatív hozzászólások mellőzését. Sokkal nagyobb szükség van most az együttérzésre, a drukkolásra, a támogatásra.



Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%