Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Felhívás! Pályázat!

Kommunikációs munkatársakat keresünk

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a jövő évtől jelentősen fejleszteni kívánja a nyilvánossággal és a sajtóval kapcsolatos kommunikációját. Ennek érdekében a jelenlegi (egyszemélyes) kommunikációt megváltoztatjuk. A kommunikációs igazgatónk a jövőben kommunikációs tanácsadóként felügyeli, irányítja a területet, amelynek feladatai is változnak, bővülnek.


Ez a csoport gondozza majd a weboldalt, amely jelentősen átalakul, sokkal informatívabb lesz mind a tagság, mind a külső olvasó számára. Többek között a csoport tartja majd a kapcsolatot a sajtóval és aktív szerepe lesz a prevenciós munkában is. Tervezi és kommunikálja majd a prevenciós programokat a nyilvánosság felé. Kezeli aközösségi oldalakon megjelenő tartalmakat, stb.

Természetesen ilyen szűk keretek között a teljes feladatkört nehéz bemutatni, de talán érthető, hogy mire készül a VMSZ 2019-től.

A tervek szerint egy három fős csoportot hozunk létre, amelynek tagjai április 1. és október 31. között (tehát határozott időre), havi 20 nap munkával, rendes fizetésért végzik a tevékenységet. Az eddigi elképzelés szerint a munkavégzés helye Keszthely lenne, de innen indulva a feladattól függően mindenhova eljut a csoport. (Már gondolkodunk a maradék öt hónapra is, de egyelőre ez a megoldás a járható út a feladat specialitása miatt.)

Ezek után a lényeg!


Keressük a Kommunikációs Csoport munkatársait, ezért pályázatot írunk ki, olyan kreatív, jó beszédkészségű, jól és helyesen író, fényképezéstől és videózástól nem idegenkedő,leendő kollégák részére, akik vállalják, hogy a fent jelzett időpontok között az egyesület kommunikációjában aktívan részt vesznek és felelősségteljes, nagyon komoly munkát végeznek.

A sikeres pályázók az első munkába állás előtt speciális képzést kapnak. Részben távoktatásban, részben személyes megjelenéssel.

A pályázat beadási határideje:
2019. január 15.


A pályázat tartalmazzon minden olyan fontos dolgot, ami miatt a pályázó úgy érzi, hogy ezt a feladatot neki találták ki, rászabták a feltételeket. Legyen benne minden elérhetőség, mert a pályázat bírálói az értékelés közben bármikor kérdezhetnek, kérhetnek kiegészítő információkat.

Természetesen előnyt jelent, ha a pályázó már rendelkezik gyakorlattal, amit portfólióval (fotóval, videóval, bármilyen írással) tud igazolni. Ugyanígy előnyt jelent, de nem feltétel a vízimentő gyakorlat.

Minden pályázó készítsen magáról egy fotót, valamint egy 30 másodpercnél nem hosszabb bemutatkozó videót. Ezeket is mellékelje a pályázathoz.

A pályázatokat az alábbi e-mail címekre kérjük eljuttatni:

tarmihaly@vizimentok.hu és bagyosandor@vizimentok.hu

Információs telefonszám: +36 30 38 30 100


Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%