Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Keszthelyen tartottak sajtótájékoztatót a Légimentők

Tegnap délután 14 órakor a keszthelyi Festetics-kastély velencei tükörtermében tartott sajtótájékoztatót a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. Az eseményen partnerként részt vett a Rendőrség, a Magyar Honvédség és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata is.



A sajtótájékoztatót Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere nyitotta meg, majd beszédet mondott Nagy Boglárka, a Magyarországi Légimentésért Alapítvány alapítója. Ezután a légimentők munkájáért rajongó Dan Bettina, a jótékonysági futás „arca” mondta el saját versét.
A sajtótájékoztatón ismertették a „II. Fuss, hogy mások is túlélhessék!” elnevezésű jótékonysági futás célját és programját, emellett beszéltek a társszervekkel való együttműködés fontosságáról és megnyitottak egy különleges fotókiállítást is.



A szeptemberi jótékonysági futás célja a Sármelléki Légimentő Bázis támogatása. A nevezési díjakból befolyt összeget a bázis szakmai és technikai korszerűsítésére fordítják majd.
(Rendezvény időpontja: 2019. szeptember 14. (szombat), helyszíne: Alpha Park Keszthely 8360 Keszthely, Frech Miklós u. 2-4.)

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata képviseletében Bagyó Gergely beszélt a VMSZ keszthelyi kötődéséről, a vízimentők és a légimentők együttműködéséről éles mentési helyzetekben, valamint elmondta azt is, hogy a jótékonysági futáson 30 vízimentőnk indul el, emellett kiállítunk az Alpha Parkban egy mentőhajót is, melyet a rendezvény ideje alatt tekinthetnek meg majd az érdeklődők.


A fotókiállítás – melynek különlegessége, hogy a légimentők munkáját közvetlen közelről mutatja be - a kastély velencei tükörterméhez vezető előtérben tekinthető meg.






Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%