Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Megvannak a nyári vízimentő gyerektáborok időpontjai

Idén két időpontban – júliusban és augusztusban – hirdetünk vízimentő gyerektábort azoknak a gyerekeknek, akiket közelebbről érdekel a vízimentés és szeretnének egy igazán izgalmas hetet eltölteni velünk Keszthelyen, a Balaton északi partján.



Június 15-én véget ért a 2019/2020-as tanév. A gyerekek megkapták a bizonyítványaikat. Elindult a várva várt vakáció. Ezekben a napokban sok szülő és gyermek „dolgozik” azon, hogy közösen megtalálják a legjobb táborozási lehetőségeket.

Amennyiben a táborozni vágyó gyermek jól úszik, tud biciklizni és nyitott az új dolgokra, akkor remek választás lehet számára a vízimentő gyerektábor.

Táboraink szervezésénél - melyek napközis és bentlakásos („ottalvós”) táborként is igénybe vehetőek – mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy változatos, színes programokkal kössük le a gyerekek energiáit. Kellőképp megdolgoztatjuk az izmokat, az elmét és persze a közös élményekből sincs hiány. A gyerekek egy percet sem unatkoznak a velünk töltött egy hét alatt.

A táborozók képzett vízimentők segítségével ismerkedhetnek meg a vízimentés alapjaival, a helyes fürdőzési szabályokkal, a vizek veszélyeivel és megtanulják a laikus újraélesztés folyamatát is. Naponta kétszer – délelőtt és délután – ellátogatnak az egyik keszthelyi strandra, ahol játékos feladatokon keresztül sajátítják el az önmentés, valamint a társmentés technikáit és természetesen az úszásból sincs hiány. Este pedig a csapatépítő feladatoké és különböző szórakoztató programoké a főszerep. A táborban eltöltött hét végére garantáltan sok új ismerettel, rengeteg élménnyel és új barátságokkal gazdagodnak a gyerekek. A hosszú évek tapasztalata és a visszajelzések is azt mutatják, hogy nagyon szeretik az általunk szervezett táborokat.

Idén is nagy szeretettel várjuk a „kis vízimentőket”!

2020-ban a következő két időpontra lehet jelentkezni:

I. turnus: július 5-11.
II. turnus: augusztus 2-8.

Szeretné, hogy gyermeke részese lehessen ennek az élménynek? Akkor ne habozzon, jelentkezzen most, mert a helyek bizony minden évben gyorsan betelnek!

További részletek és jelentkezés: https://vizimentok.hu/hu/oktatas/taborok-1258.html

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%