Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Piknik a Balaton közepén

Pénteken (május 10-én) különleges élményben volt része mindazoknak, akik részt vettek a Balatoni Kör által megálmodott Gasztropiknik utolsó állomásán.

Foto: VMSZ Média

A piknik helyszínét nagyon stílusosan választották meg a szervezők. A vendégek a Balaton közepén, egy komp fedélzetén ismerkedhettek meg a Kör tagjaival, a finomabbnál finomabb ételekkel, minőségi borokkal és íncsiklandozó desszertekkel. A kóstolgatás közben kezükbe vehették és végiglapozhatták az itt bemutatott Kóstold körbe című kiadvány legújabb számát is. A különleges program és látvány mellett a szervezők nem feledkeztek meg a biztonságról sem. Egyesületünket kérték fel a rendezvény biztosítására. A felkérésnek természetesen örömmel tettünk eleget. Egy mentőápoló és egy vízimentő képviselte egyesületünket a pikniken.

A VMSZ és a Balatoni Kör régóta jó kapcsolatot ápol. A VMSZ elnöke, Bagyó Sándor is tiszteletbeli tagja a Balatoni Körnek. A két egyesület folyamatosan figyelemmel kíséri, segíti és támogatja egymás munkáját. Évek óta vannak közös rendezvényeink (legutóbb a Balaton Napja elnevezésű rendezvényen vettünk részt együtt), közösen gondolkodunk, tervezgetünk. Igaz, hogy a két egyesület más-más területen mozog, mégis egy közös célért, a Balatonért és az oda látogató vendégekért dolgozik nap, mint nap!

Foto: VMSZ Média

A piknik remekül sikerült. A nap folyamán egy hirtelen jött zivatar is színesítette a programot, de ez senkit sem zavart igazán. A látványnak pedig csak jót tettek a felhők és a vízfelszínen táncoló esőcseppek. A nap végén mindenki élményekkel tele szívvel, épségben szállt partra. Kollégáink (szerencsére) esetfeladat nélkül, a vendégekhez hasonlóan mosolyogva hagyták el a fedélzetet.

A Balaton közepére életre hívott Gasztropiknik méltó lezárása volt a Balatoni Kör téli-tavaszi programsorozatának. Igaz, hogy most „partra szálltak”, de ősztől újabb programokkal várják majd az érdeklődőket. Addig is jön a nyár, a Kóstold körbe elnevezésű kiadvány mindenkinek segít majd a minőségi balatoni vendéglátás legjobbjait felkeresni. A Balaton vize pedig enyhülést ad a forró nyári napokon a gasztroturistáknak is, akikre a többi strandolóval együtt mi vigyázunk majd! Találkozzunk nyáron és minden évszakban a Balatonon!

Foto: VMSZ Média

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%