Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383
Toyo Tires

Vízimentő gyerektábor volt Keszthelyen

Egy tábor, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a vízimentés alapjaival, sokat mozoghatnak, tanulhatnak és játszhatnak. Mindezt a Balatonnál, jó hangulatban, vízimentők társaságában. Ezt az élményt nyújtja vízimentő gyerektáborunk.

12 gyermek, 6 lány és 6 fiú töltötte velünk az elmúlt hetet Keszthelyen, hogy kicsit „belekóstoljanak” a vízimentő életérzésbe. A legfiatalabb gyerkőc 7, míg a legidősebb 14 éves volt. A gyerekek - akik érkezésük után azonnal megtalálták a közös hangot - aktív egy hetet töltöttek velünk a Balaton-parton.



Egy percre sem unatkoztak. Minden napra jutott bőven a mozgásból, a tanulásból és a játékból is. Naponta kétszer, délelőtt és délután is ellátogattak a keszthelyi Libás Strandra, ahol másfél-másfél órát „dolgoztak” a vízben. Megismerték az ön és társmentési technikákat, a szabaduló fogásokat, a táborvezetők instrukciói alapján különböző játékos feladatokat oldottak meg és persze sokat úsztak.


Fotó: VMSZ Média

Minden nap volt „elmetorna” is, ahol a kis táborozók megismerkedhettek többek között a vízimentés alapjaival, a vizek veszélyeivel, a fürdőzési szabályokkal és megtanulták a laikus újraélesztés folyamatát. Egyik nap megnézték a Keszthelyen állomásozó mentőhajónkat is.


Fotó: VMSZ Média

A vacsorák után pedig a csapatépítő programoké volt a főszerep. Vidám társasjátékozások és közös filmnézések színesítették a tábori estéket. Különösen nagy élmény volt számukra a számháborúzás a gyenesdiási kőbányában és az esti zseblámpás fogócskázás, de a bowlingozás és a biliárdozás is nagy sikert aratott. Hamar elrepült az egy hét. Az utolsó este tábortűz köré gyűltek, ahol finom sült szalonna és sült virsli mellett összegezték a közös élményeket és a karaoke-ban is megcsillogtathatták tehetségüket.
A táborvezetők elmondták, hogy egy igazán jó hangulatú, családias tábor volt a mostani. Rövid idő alatt remek csapattá kovácsolódtak össze a gyerekek. Mindenki sajnálta, hogy ilyen hamar véget ért, szívük szerint maradtak volna még.


Fotó: VMSZ Média

Hosszú évek óta szervezünk gyerektáborokat. A tapasztalatunk és a visszajelzések alapján azt mondhatjuk, hogy akik vízimentő gyerektáborunkat választják, mindig rengeteg élménnyel és sok-sok hasznos tudással gazdagodnak a Balatonon eltöltött egy hét alatt.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
MOL-Új Europa
FGSZ
Das Welt Auto
PwC Magyarország
Telekom
Hungarikum Alkusz
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%