Riasztás, segélykérés: +36 30 383 8383

Hírek

Találatok: 82-90 | Összesen: 818 találat 91 oldalon. előző következő
Tanácsok vízitúrázóknak
2022. július 15.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) a nyár folyamán rendszeresen mutat be rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Az öt részből álló sorozatban szakértőnk Pipis Bernát beszél, vízitúra vezető, aki évtizedek óta evez idehaza és külföldön is egyaránt, több ezer utasnak mutatta meg, milyen páratlan élmény a vízitúrázás. Hallgassák meg tanácsait!
Átvettük a veszprémi Plazma Center adományát
2022. július 15.
A veszprémi Plazma Center július 15-én strand napot tartott, ennek keretében 100.000 forint támogatást ajánlott fel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának.
A víz feletti és alatti akadályokkal minden túrázónak számolnia kell
2022. július 15.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Vízitúrázás során bárki beborulhat a vízbe. Ezektől a helyzetektől nem kell félni, de fel kell készülni rájuk. A legnagyobb biztonságban akkor vagyunk, ha mentőmellény viselünk attól a pillanattól kezdve, hogy beültünk a hajóba.
Elrajtolt a Kékszalag - mi biztosítjuk
2022. július 13.
Ma délelőtt elrajtolt az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye, melyet idén is mi biztosítunk a Magyar Vitorlás Szövetség motoros hajóival és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság egységeivel együttműködésben.
Vízen ekkora reklámot még nem kapott a mentőmellény viselése
2022. július 11.
Az idei Kékszalag egyik leglátványosabb, de számunkra mindenképpen a legfontosabb vitorlása az a katamarán lesz, melynek nagyvitorláján egy óriási mentőmellény van, valamint a mentőmellény viselést népszerűsítő kampányunk szlogenje, az #EgyEletemEgyMellenyem. Interjú a vitorlás egyik tulajdonosával, valamint a vitorladekoráció készítőjével.
Mindig eszközzel segíts, soha ne ugorj a bajbajutott után!
2022. július 10.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Vízitúrázás során sokfelé találunk olyan partszakaszokat, melyek fürdésre csábítanak. Mi azt javasoljuk, hogy csak kijelölt fürdőhelyen menjünk a vízbe!
A keszthelyi vízipark ingyen ad kölcsön mentőmellényeket az ott strandolóknak
2022. július 9.
A Keszthelyi Városi Strandon működő Vízipark és Vízisport Központ üzemeltetői bárkinek szívesen kölcsönadnak egy mentőmellényt, aki nem tud úszni, nem tud jól úszni vagy nem érzi magát biztonságban a nyílt vízben.
Bárki kerülhet pánikba a vízen - hogyan segítsünk?
2022. július 9.
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata a nyár folyamán rendszeresen mutat be nagyon rövid filmeket, melyek a vizek veszélyeire hívják fel a figyelmet. Az első néhány részben a vízitúrázókhoz szólunk. Vízitúrázás során kerülhetünk olyan helyzetbe, ami ijedtséget vagy akár pánikot is okozhat. Ez még gyakorlott túrázóval is előfordulhat. A pánik vízben életveszélyes lehet, a mentőmellény viselése ilyenkor életmentő.
Egy pályaudvaron segített egy epilepsziás betegnek vízimentőnk
2022. július 8.
Szolgálaton kívüli kollégánk segítette át egy epilepsziás rohamon azt a harminc év körüli férfit, aki ma korán reggel lett rosszul egy bécsi vonatpályaudvaron. Vízimentőnk épp a jegyét vásárolta, mikor pár méterrel mögötte egy férfi összeesett.

Ismerje meg támogatóinkat

MOL
FGSZ
Das Welt Auto
Hungarikum Alkusz
BETADINE
Telekom
Szoftver.hu
Innovációs és Technológiai Minisztérium
Balaton Fejlesztési Tanács
GARMIN
Halker
Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.
Helikon
Rudi Transport Kft.
Abroncs kereskedőház
Bethlen Gábor Alapkezelő
MINISZTERELNÖKSÉG

Ismerje meg együttműködő partnereinket

Pannon-Work
Sea-Help
Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Az Országos Meteorológiai Szolgálat
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Prohuman
Wein János Alapítvány
BL YachtClub & Apartments
Balatonfüredi Yacht Club
Képmás
Bujdosó Pincészet
AbOvo Média Kft.
Rudy Project
CodeVision Kft.
Igor Corner Internet Kft.
CarNet csoport
melodiak
Kürt Zrt
Galco
1%